seven

DE DIENSTEN VAN 7BEAUFORT

7BEAUFORT is gespecialiseerd in Werving & Selectie van Event- en Communicatieprofessionals voor een tijdelijke opdracht (ZZP of detachering) of voor vast dienstverband. Van een Event Producer voor een (uitvoer)dag tot het zelfstandig oppakken door een senior professional van een project, voor een aantal uren, weken, maanden of langer.

Interim bemiddeling
Ben je op zoek naar een interim Event- of Communicatieprofessional voor een project of tijdelijke aanvulling van het team? Wij stellen binnen 2 dagen de geschikte professional aan je voor. Door het werken met interim professionals maak je optimaal gebruik van de flexibele schil, waardoor je organisatie aan slagkracht wint.

Detachering
7BEAUFORT plaatst regelmatig professionals, van starter tot senior, voor een interim periode bij onze opdrachtgever op basis van een projectdienstverband. Bij detachering komt de professional voor de duur van het project bij 7BEAUFORT in dienst. Wij zorgen voor een marktconform maandsalaris, reiskostenvergoeding, ziektekostenverzekering, pensioenopbouw en afdracht van alle sociale lasten en belastingen. Wij volgen hierin de ABU-cao en detacheren professional in Fase A en Fase B.

Werving & Selectie vaste baan
We hebben een efficiënt recruitment proces om zo snel mogelijk de juiste kandidaat op de juiste plek te krijgen. We streven daarbij naar een doorlooptijd van 6 tot 8 weken. Daarbij kijken we uiteraard naar de vereiste kennis en vaardigheden maar ook of de kandidaat binnen de cultuur van het bedrijf past. Naast onze eigen continu, groeiende netwerk maken wij ook pro actief gebruik van social media en andere recruitmenttools om alle potentiële kandidaten voor je te vinden. Wij werken met een eenmalig opstarttarief van € 275,00, verder werken bij op basis van no cure no pay. Wij belasten dus alleen een Werving & Selectie fee door indien de door ons voorgestelde kandidaat wordt aangenomen.

HR diensten
Regelmatig begeleiden wij het HR traject voor onze opdrachtgever en nemen wij de afhandeling van het wervingsproces uit handen. Wij verzorgen de handling door alle reacties die binnenkomen op de vacature te verzamelen en hierop te reageren. Het traject ziet er als volgt uit: persoonlijke terugkoppeling van/naar alle sollicitanten, screening van alle cv’s, uitgebreide intake en een presentatie van de geschikte kandidaten. Wij hanteren bij het HR traject een uurtarief van € 75,00.

Payrolling
Heb je zelf een geschikte kandidaat waar je mee wilt werken, maar kun je geen dienstverband voor langere tijd bieden? Dan is payrolling via 7BEAUFORT de oplossing. Wij nemen de professional in dienst (ABU CAO), wij zorgen voor een marktconform maandsalaris, een reiskostenvergoeding, (indien gewenst) ziektekostenverzekering, een pensioenopbouw en afdracht van alle sociale lasten en belastingen. Wij volgen hierin de ABU CAO en detacheren professional in Fase A en Fase B.

 

WIJ REGELEN HET GRAAG EN SNEL VOOR JE! DAT IS DE VINDKRACHT VAN 7BEAUFORT!