seven

7BEAUFORT is voor haar opdrachtgever op zoek naar een enthousiaste & creatieve junior Proposal/Projectmanager (ingevuld)

Onze opdrachtgever zorgt ruim honderd jaar voor lekker en gezond eten en drinken. Iedere dag creëren ruim 4.000 medewerkers waardevolle momenten voor hun gasten in zo’n 900 restaurants. Ongeacht of dit in een ziekenhuis, bedrijfsrestaurant, vakantiepark of museum is. Onze opdrachtgever combineert het beste uit horeca, leisure en catering. Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Utrecht ondersteunen, faciliteren en adviseren zij de medewerkers op locatie.

Over de functie
In de functie van Projectmanager ligt de focus op het creëren van (aantrekkelijke) offertes voor tenders van potentiele klanten. Samen met de salesmanager kruip je in de huid van potentiële opdrachtgevers en vertaal je wensen, met behulp van de inspirerende foodconcepten in een sterke offerte. Je kunt zelfstandig werken, je bent creatief én vindt het fijn samen met het hele team van salesmanagers, salescoördinatoren en projectmanagers tot het beste resultaat te komen.

Wie zoeken wij?

Voor deze creatieve & commerciële functie zoeken wij iemand met:

Wat biedt onze klant?

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature en sluit je profiel aan, stuur dan je cv voorzien van foto naar info@7beaufort.nl. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met 7BEAUFORT (020)3456875.