seven

7BEAUFORT is voor eventbureau in Amsterdam op zoek naar een Projectmanager die klaar is om te knallen!

Ben jij dé ervaren Projectmanager die klaar is om alle mogelijke soorten events te knallen?

Onze opdrachtgever is op zoek naar een enthousiaste en gedreven duizendpoot met minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring in de evenementenbranche.

Way of doing…
Zij zijn ambitieus, gepassioneerd en echte vakidioten binnen de live communicatie. Service is their middle name. Zij zorgen voor een totale creatie. Of het nu gaat om merk- of sponsoractivaties, standbouw, incentive reizen, online- en/of hybride events, pop up-, fun-, strategisch- of personeelsevenementen, We live your brand! Lijkt dit op jouw lijf geschreven? Lees dan snel verder.

De gebruiksaanwijzing van… jou!
Je collega’s hebben allemaal een hands-on mentaliteit en dus ben je niet vies van hard werken. Je bent doelgericht met een echte winnaarsmentaliteit. Klaar om gas te geven. Duidelijk die vindingrijke doorzetter, een creatieveling, onwijs gefocust op details, maar tegelijkertijd ook het overzicht bewaard én iemand die elk succes viert. Work hard, play hard!

Hoe jouw dag bij eruitziet:
Jij bent hét aanspreekpunt en sparringpartner van jouw opdrachtgevers. Het is jouw verantwoordelijkheid om het, bedachte concept uit te voeren van A tot Z en de aller strakste events neer te zetten:

Daarnaast zorg jij ervoor dat jouw vakkennis altijd up to date is en verras jij je collega’s met nieuwe creatieve ideeën en weet je het naar een nog hoger niveau te tillen. Voel je het al kriebelen…?

Ben jij de topper voor deze functie:

Wat bieden zij

Solliciteren
Heb je interesse in deze vacature, sluit je profiel aan en wil je meer weten over de opdrachtgever, stuur dan je cv voorzien van foto naar info@7beaufort.nl. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met 7BEAUFORT (020)3456875.