seven

7BEAUFORT is voor haar opdrachtgever op zoek naar een Medior Eventmanager (3-6 jaar ervaring)

Onze klant gelooft in de kracht van sterke communities met betrokken deelnemers, die op gelijk niveau werkzaam zijn, met elkaar inhoudelijk discussiëren, kennis overdragen en ideeën uitwisselen. Zij brengen topbeslissers vanuit Nederland en Europa binnen de publieke en private sector bij elkaar door middel van high level conferences en netwerk bijeenkomsten. Onze klant faciliteert een toekomstgerichte dialoog over politiek, sociaal en economisch relevante thema’s.

Onze klant is een kleinschalige zelfstandige organisatie, opgericht in 2010. Zij werken nauw samen in een team van collega’s en operationele partners. Hun kernwaarden zijn connector pur sang, inhoudelijk, persoonlijk betrokken en zorgvuldig. De organisatie is gevestigd in Amstelveen.

Wie zoeken wij
Wij zoeken een enthousiaste, ondernemende en creatieve medior event manager die zelfstandig high-end bijeenkomsten van A-Z kan verzorgen. Je bent geïnteresseerd in de laatste (digitale) ontwikkelingen op het gebied van (online) events en bijbehorende digitale tools. Als geen ander kun jij een visie vertalen naar een praktische toepassing en/of haalbaar event. Je bent een relatiebouwer pur sang en voor je externe en interne klant een partner die meedenkt.

Je hebt affiniteit en ervaring met de doelgroepen. Je bent een multitasker, houdt goed overzicht over meerdere evenementen en projecten, terwijl je oog houdt voor details en nauwkeurig werkt. Je herkent jezelf in onze eerder genoemde kernwaarden en voelt je thuis in een kleine, professionele en informele organisatie.


Wat zijn jouw taken:
Je bouwt aan de relatie met klanten, luistert welke behoefte zij hebben en weet deze samen met het team op passende wijze te vertalen. Je kunt een briefing/programma kritisch bekijken en eventueel alternatieven adviseren; je bent voor de klanten een sparringpartner. Je pakt zelfstandig of samen met het team projecten op, bewaakt de voortgang, inzetbaarheid en kwaliteit, stuurt het projectteam aan en werkt aan verdere groei en ontwikkeling. Je adviseert over en bewaakt de budgetten van de event projecten.

Verder beschik je over

Wat bieden zij jou
Een informele werksfeer in een klein betrokken team. De mogelijkheid om vanuit huis te werken, veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief. Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen. Wij bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.