seven

7BEAUFORT is voor haar opdrachtgever in Amsterdam op zoek naar een: Junior Business Development & Marketing Officer (ingevuld)

Zin in een uitdagende functie bij een kantoor dat echt wat teweeg brengt? Een baan waar jouw controlerende en sturende werkzaamheden van groot belang zijn, maar waar ook ruimte is voor teamreisjes, sportevenementen en een borrel?

Het bedrijf

Onze opdrachtgever is een bekend internationaal advocatenkantoor. Hun vooruitstrevende kantoor biedt hoogwaardige juridische dienstverlening aan ondernemingen, financiële instellingen, overheidsinstanties en maatschappelijke organisaties.

De afdeling

De afdeling Business Development & Marketing (BD&M) draagt bij aan het formuleren en bereiken van de business doelstellingen van onze opdrachtgever, zoals het verbeteren van hun klantrelaties en het ondersteunen van de partners van onze opdrachtgever bij het behalen van hun doelstellingen. Het is een enthousiast, sociaal en gedreven team. Er wordt nauw samengewerkt met overige afdelingen in Amsterdam en met de andere internationale kantoren.

De functie

In deze rol ben je onder andere verantwoordelijk voor:

Jouw profiel

Voor deze functie zoekt onze opdrachtgever een enthousiaste en proactieve collega. Je bent accuraat, een teamplayer en organisatorisch sterk. Jouw Nederlandse spelling is uitstekend en je beheerst de Engelse taal goed in zowel woord als geschrift. Je kunt presteren onder tijdsdruk en levert ook onder deze druk goede kwaliteit.

Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Engels als in het Nederlands en zowel schriftelijk als mondeling. Onze opdrachtgever wil je de mogelijkheid bieden om door te groeien en vinden het daarom ook belangrijk dat je leergierig en nieuwsgierig bent.

Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau. Bij voorkeur heb je een studie afgerond in marketing & communicatie, bedrijfskunde of economie. En hiernaast heb je minimaal twee jaar relevante werkervaring binnen een professionele organisatie.

Onze opdrachtgever biedt

Solliciteren?

Heb je interesse in deze vacature en sluit je profiel aan, stuur dan je cv voorzien van foto naar info@7beaufort.nl. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met 7BEAUFORT (020)3456875.