seven

7BEAUFORT is voor haar opdrachtgever, een eventbureau, op zoek naar een campagne manager.

De wereld draait om beleving. Wij geloven dat je mensen en merken niet dichter bij elkaar kunt brengen dan met een unieke LIVE ervaring. Of het nou een relatie-event is, een jubileum, een eventcampagne, een inhoudelijke strategische kick-off of een personeelsfeest. Wij creëren events en digitale belevenissen die ertoe doen. Met de perfecte mix van inhoud, interactie en energie.

Wij werken voor ondernemend Nederland: van A-merken tot familiebedrijven. Zij kiezen voor ons omdat wij álles uit onze events halen. Dit doen wij met een team van bevlogen eventprofessionals; bestaande uit creatieve conceptontwikkelaars, strategische eventconsultants, salestijgers, videoproducers en designers, dijken van eventmanagers en kanjers van stagiaires.

En wij zijn op zoek naar uitbreiding van dit mooie team! Iemand die de strategische doelstellingen van onze opdrachtgevers tot leven laat komen in onze diverse eventcampagnes. Die events als krachtig middel ziet om doelen te bereiken, maar ook kennis heeft van andere communicatiemiddelen. En die al die middelen naadloos op elkaar laat aansluiten voor het optimale eindresultaat. Ben jij onze nieuwe Campagne Manager?

Het verlanglijstje

Heb jij al vele eventproducties op je naam staan en ben je toe aan de volgende stap? Toe aan meer focus op de inhoud van events waar je echt impact mee maakt? Dan is deze functie iets voor jou! Want als Campagne Manager ben je verantwoordelijk voor de inhoudelijke doorvertaling en uitvoering van de doelstellingen van onze opdrachtgevers. In zowel korte trajecten als langdurige eventcampagnes.

Samen met de creatief strategen buig je je over de diverse eventcampagnes. Van cultuurtrajecten tot jubileum- en relatiemarketingcampagnes. Nadat de eventstrategie bepaald is en de jaarkalender is ingevuld kun jij aan de slag. Jij bewaakt het proces, zorgt voor de inhoudelijke verbinding tussen alle middelen van de jaarkalender, denk hierbij aan begeleiden van brainstorm of strategiesessies, door vertalen van het concept in (interne) communicatiemiddelen – van video’s tot uitnodigingen en natuurlijk adviseren over de diverse events.

Tijdens de campagnes ben jij de strategisch sparringpartner voor de opdrachtgever en signaleert tijdig wanneer er eventueel bijgestuurd moet worden om tot het juiste eindresultaat te komen.

Ook zorg je voor een goede samenwerkingsstructuur tussen diverse stakeholders vanuit de opdrachtgever. Jij houdt van complexe structuren waarin je snel moet schakelen en mensen met elkaar verbindt. Hierbij gebruik je een goede dosis overtuigingskracht en liefst ook een beetje humor.

Naast dat je procesmatig sterk bent, weet je als geen ander de wensen door te vertalen binnen de diverse events. Dit doe je in co-creatie met je opdrachtgevers. Een goed eventprogramma kent voor jou dan ook geen geheimen. Tijdens de producties ben je verantwoordelijk voor het inhoudelijke eventprogramma en richt je je op de scripts en de regieschema’s, terwijl de Eventmanager voor de logistieke productie zorgt.

Ook vind je het interessant uit te zoeken wat de impact van de eventcampagne is geweest. ‘Meten = Weten’ noemen we dat! Want alleen dan weet je of je met de eventcampagnes ook echt impact hebt gemaakt. Onze visie is niet voor niets: Living your brand, getting your results!

Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding (Eventmanagement, Media en Entertainment, Marketing of Communicatie) en meer dan zes jaar ervaring als Eventmanager of een soortgelijke functie. Je hebt passie voor (event)marketing en kennis van de verschillende facetten van events. De functie is voor 32-40 uur, de voorkeur gaat naar fulltime.

Kortom:

Solliciteren
Heb je interesse in deze vacature, sluit je profiel aan en wil je meer weten over de opdrachtgever, stuur dan je cv voorzien van foto naar info@7beaufort.nl. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met ons (020)3456875.