seven

Vaste baan: Communicatieadviseur (ingevuld)

7BEAUFORT is voor haar opdrachtgever in het midden van het land op zoek naar een communicatieadviseur met minimaal 5 jaar relevante werkervaring.

Als communicatieadviseur ben je onderdeel van het team business development, marketing en communicatie (BMC). BMC valt met de andere stafdiensten direct onder het bestuur.

Je bent een allround communicatieadviseur met een heldere visie op communicatie en storytelling. Je luistert goed naar wat er binnen en buiten de organisatie speelt en vertaalt dit naar een heldere communicatiestrategie en –middelen. Met jouw vernieuwende inzichten onderstreep je het onderscheidende vermogen van onze opdrachtgever en positioneer je hen als toonaangevende accountancy en adviesorganisatie.

In deze functie voer je zelfstandig projecten uit en ben je verantwoordelijk voor het opstellen en (mede) uitvoeren van creatieve communicatieplannen. Je geeft vorm aan het laden van ons merk en proposities via content campagnes. En je bent als adviseur verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het organisatie brede pers- en pr-beleid.

Je werkt samen met je BMC-collega’s, specialisten uit de business en vanuit het internationale netwerk van onze opdrachtgever. En je stuurt hierbij een flexibele schil van copywriters, media- en reclamebureau aan.

Kortom, deze functie als communicatieadviseur biedt volop afwisseling in taken en is zowel adviserend als uitvoerend. Je rapporteert aan het hoofd BMC.

Als communicatieadviseur herken je jezelf in het volgende profiel:

Onze opdrachtgever biedt: ruimte om te groeien

Enthousiast?

Heb je interesse in deze vacature en sluit je profiel aan, stuur dan je cv voorzien van foto naar info@7beaufort.nl. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met 7BEAUFORT (020)3456875.