seven

Voor onze opdrachtgever in Haarlem zijn wij op zoek naar een Event Coördinator Medische Congressen.

Onze opdrachtgever ondersteunt medisch wetenschappelijke verenigingen bij de organisatie van congressen, symposia en cursussen en dagelijkse secretariaatsvoering en bestuurszaken. Zij werken in een klein team van 5 personen en zijn per direct op zoek naar een proactieve en gedreven collega.

Kenmerkend zijn de professionele en servicegerichte manier van werken en de plezierige, open en dynamische sfeer. Geen dag is hetzelfde, waar­door je echt het verschil kunt maken!

Inhoud werkzaamheden
Als Event Coördinator lever je een belangrijke bijdrage aan de organisatie en deelnemersregistratie van de meer dan 20 medische wetenschappelijke congressen, symposia en cursussen die het bureau jaarlijks van A tot Z organiseert. Belangrijk is het om te vermelden dat de Covid-19 pandemie op de organisatie van de medisch wetenschappelijke evenementen nauwelijks van invloed is geweest, omdat deze onmiddellijk zijn omgezet in online events. De evenementen variëren in deelnemersaantal van 40 tot 1.000 personen. Naast deze jaarlijkse evenementen heb je ook een adviserende rol bij het opzetten van nieuwe evenementen.

Daarnaast ben je een verbindende schakel tussen het bureau, de leden, besturen, secties, en commissies van meerdere verenigingen. Het is belangrijk dat je zakelijk kunt communiceren en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal hebt. Je bent (mede)verantwoordelijk voor het plaatsen van informatie en nieuwe artikelen op websites en in nieuwsbrieven.

In deze interessante en afwisselende functie is het essentieel dat je overzicht houdt in je taken en stressbestendig bent. Je weet om te gaan met last-minute verzoeken en kunt het team meenemen in de planning en gestelde deadlines. Het stellen van prioriteiten is een must in je dagelijkse werk. Je werkt graag in een team en organiseren en plannen gaan je goed af.

De ideale kandidaat

Wat bieden zij

Een afwisselende baan als Event Coördinator medische evenementen in een prettige werkomgeving met een leuk team, waar ruimte is om mee te denken in nieuwe ontwikkelingen.

Heb je interesse in deze vacature, sluit je profiel aan en wil je meer weten over de opdrachtgever, stuur dan je cv voorzien van foto naar info@7beaufort.nl. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met 7BEAUFORT (020)3456875.